Byggnation

NYBYGGNATION

HUS, GARAGE & STUGA

När du ska bygga nytt så finns det många saker att tänka på – vi är med dig från starten och hjälper dig med allt från råd­givning & kalkyler till själva byggnationen.

ATTEFALLSHUS – BYGGA UTAN BYGGLOV

Attefallshus är ett komplement­bostads­hus som får byggas utan bygglov med en sammanlagd yta om upp till 25 kvm (kräver anmälan till kommunen).
Källa: attefallshus.se

TILLBYGGNATION

ALTAN, VERANDA & CARPORT

Carporten är som ett öppet garage – taket skyddar bilen från regn, snö, hagel och frost på rutorna. Den är dessutom billig att bygga då inga avancerade dörrar eller portar behöver installeras.

POOL

Genom vår samarbetspartner kan vi erbjuda poolpaket i alla storlekar och prisklasser. Huvudleverantör av poolstommar är AQVIS. Poolstommen har 40 års garanti!

Fri form — Materialet som används till poolstommen består av återvunnen HD-polyeten, vilket är mycket hållbart och dessutom miljövänligt. Detta material är väldigt formbart och därför kan poolen utformas hur man vill, utan att det kostar något extra. Kreativ design är alltså ingen stor utmaning!

Thermopool — Detta är en gjuten pool i armerad betong. Betongkärnan blir mycket stark och tålig samt har fina isolerande egenskaper i och med cellplast på båda sidor.

RENOVERING

TAK, KÖK & STANDARDHÖJNING

Dags att lyxa till din bostad eller installera ett nytt, modernt kök? Hör av dig till oss så tar vi hand om det.

FÖNSTERBYTEN

Genom vår samarbets­partner kan vi till­handa­hålla fönster av alla slag och tjocklekar, i högsta kvalitet. Även special­designade fönster i udda former.
Bland tillbehör som finns att tillgå finns t ex inbrotts­skydd, handtag, persienner, isolerglas, postar, spröjs och special­profiler.

ALUMINIUM- & GLASENTREPRENADER

Vi kan erbjuda helhets­lösningar oavsett storlek på glas­fasader och system tack vare ett bra samarbete med stora leverantörer i Borås.
Några exempel på vad du kan beställa är vikdörrar, skjutdörrar, inglasningar, glastak, glasfasader, rulljalusier mm.

VI ÄR EXPERTER PÅ FÖNSTERBYTEN

Byggkonsulterna i Borås utför fönsterbyten till såväl privatpersoner som fastighetsägare.
Söker du högkvalitativt byggresultat?

Då är vi företaget för dig!